Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
nie chce zeby sie zaszyl bo jak sie zaszyje w polsce to nie dostanie norweskiej renty, moga go zaszyc w norwegii

Zaszyc? ja nie pic za duzo to nie rozumiec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(DorotaK1)
Wiking
no tak zaszyc, cos zaszywaja pod skore zeby nei pil bo jak bedzie zaszyty i wypije to potem ma bol glowy czy cos takiego , nei wiem dokladnie o co chodzi z tym zaszywaniem ale podobno pomaga, powiedzcie gdzie zlozyc te wnioski o becikowe, zasilek i rente dla chorego meza, no i zalegle pieniadze na pozostale dziec?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(DorotaK1)
Wiking
jesli ktos z was potrebowal by uczciwego i dobrego pracownika to prosze o prace dla meza
na jego chorobe prosze nie zwracac uwagi bo w pracy to by mu nie przeszkadzalo , moze to byc praca na krotki okres czasu , tylko do momentu otrzymania renty , tak zeby maz mial gdzie sie zahaczyc w norwegii zeby potem mieli do wgladu w rejestrze ze chociaz jakis czas pracowal w norweskiej firmie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(DorotaK1)
Wiking
co by mu potem moglo pomoc dostac szybciej rente
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
DorotaK1 napisał:
no tak zaszyc, cos zaszywaja pod skore zeby nei pil bo jak bedzie zaszyty i wypije to potem ma bol glowy czy cos takiego , nei wiem dokladnie o co chodzi z tym zaszywaniem ale podobno pomaga, powiedzcie gdzie zlozyc te wnioski o becikowe, zasilek i rente dla chorego meza, no i zalegle pieniadze na pozostale dziec?

Zalegle pieniadze na pozostale dzieci... osuwam sie coraz bardziej z sofy,licze na twarde ladowanie.No dawaj prowokatorze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(DorotaK1)
Wiking
nie wiem dlaczego to was tak smieszy , kolezanka ma 3 dzieci i na kazde dostaje norweskie zasilki a maz od dawna juz nie pracuje w norwegii bo go zaszytego odeslali do Polski ,ale pieniadze nadal naplywaja i to od dluzszego czasu wiec musi w tym byc duzo prawdy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(DorotaK1)
Wiking
nikt nie moze pomoc ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
no twoje zdjecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Musisz bardziej byc groteskowy,tylko to moze Nas wzruszyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(DorotaK1)
Wiking
tak jak myslalam , polak polakowi to jednak nigdzie nie pomoze , nawet przez internet
nie wiem jak mozna byc taka swinia jak wy zeby opluwac kogos kto potrzebuje pomocy,ale widocznie juz tacy sa polscy norwegowie, ide szukac pomocy gdzie indziej bo tu nikt sie na niczym nie zna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok